Aanmeldformulier 'Vrijwilliger Batenburgse Dag'

Hierbij wil ik me aanmelden als vrijwilliger tbv Batenbrugse Dag:

Naam
Adres
Op & afbouw
*Opbouw dinsdag & woensdag ligt aan het aantal aanmelders.
Dag zelf

Vrijwilligers voor Batenburgse Dag gezocht!

Het gaat dit jaar weer gebeuren. Op zondag 28 juli a.s. wordt het historische stadje Batenburg omgetoverd in zomerse sferen voor de Batenburgse Dag. Dat betekent weer aantrekkingskracht naar Batenburg en gezelligheid alom.

De opbrengst van de braderie komt ten goede aan de meewerkende Batenburgse verenigingen: Carnavalsvereniging “De Stadspompers”, Tennisvereniging “’t Heufke” en Voetbalvereniging “Batavia”.

“Vele handen maken licht werk”

De Batenburgse Dag is in de loop der tijd uitgegroeid tot de best bezochte braderie uit de regio. Om er dit jaar weer een verrassend en groot succes van te kunnen maken, zijn wij op zoek verschillende soorten vrijwilligers die willen helpen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een vereniging.

Of het nu gaat om het meedenken en organiseren als bestuurslid, commisielid of gewoon hulp voor twee/drie dagen, een dag of alleen een dagdeel, alle hulp is welkom. Van de voorbereiding, opbouw en afbraak tot hulp op de dag zelf. Denk aan hulp bij:

· Opbouw

· Vervoer materialen

· Verkeersregelaars

· Poort/Kassa bezetting

· Afbouw

· En andere hand- en spandiensten

· Eigen inbreng: heb jij nog een ander idee waarmee je ons zou kunnen helpen tijdens deze dagen, wij horen het graag.

 

Wil jij helpen? Meld je aan…

Ben jij enthousiast en/of wil jij letterlijk een handje bijdragen? Meld je aan d.m.v. het formulier hiernaast in te vullen.

Samen met alle andere vrijwilligers kijken wij er naar uit om gezamenlijk één keer per jaar, vol trots een bruisend Batenburg op de kaart te zetten!

Namens het bestuur Batenburgse Dag;